top of page
Søg
  • Forfatters billedeIna Wittbold

Kunstrejsen


Kære alle nye følgere og kære alle jer, der allerede har fulgt mig i et godt stykke tid, det er vidst på tide at sige 1000 tak for den kæmpe opbakning, jeg har modtaget fra jer - om det er beskeder, køb, samarbejder, likes eller kommentarer på www.inawittbold.com, Fb, IG, Twitter, LinkedIn, TicToc eller Pinterest (og snart YouTube Shorts)❤️. 1000 TAK for det hele.

For dem, der ikke allerede kender til min kunstrejse, vil jeg gerne beskrive den kort for jer. For næsten et årti siden udskiftede jeg titlen CEO med drømmejobbet som udøvende billedkunstner. I dag er jeg blandt andet også kurator og administrator af Dragør Havnegalleri, underviser og meget mere.

Jeg arbejder med en kubistisk og arkitektonisk tilgang til mine værker, og skifter mellem 2D og 3D perspektiver og eksperimenterer med forskydninger og rumlige planer.

Motivet opbygger jeg ved hjælp af geometriske former, og stilen sigter mod det abstrakte, hvor billedfladen er opdelt i forskellige figurer, der er klart defineret, afgrænset og farvegivet. Oftest skaber jeg små serier af malerier, og forsøger at inddrage elementer fra tidligere serier, således at der skabes både sammenhæng og udvikling igennem porteføljen. Serierne Not Planning, Sunshine On A Plate og To All My Ladies er skabt i perioden efter pandemien og skal forstås som en udsigt og hyldest til spontanitet, glæde og positivitet.

Derudover skaber jeg abstrakte værker med det spændende malemedie alcohol ink, har malet kunstplakaten ‘Kunstøen Amager’, et jubilæums-maleri til Korsvejskirken, er permanent repræsenteret i Galleri Kvaser og Galleri Syveren, underviser i maleworkshops og har deltaget i over 50 udstillinger i både kunstforeninger, gallerier og på kunstmesser. #galleri #galerie #gallery #modernart #kunsttilsalg

Aktuelle udstillinger:

03.-30.05. KONE

-29.05. Korsvejskirken

26.5-1.6 @dragoer_havnegalleri

02.-24.06. @amagervaerk

03.-30.06. @galleri_haraldur.eu

Permanent: @gallerikvaser

Permanent: @galleri_syveren7

Kunstplakater: @arthus.dk

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page